Reklame*

Outletshopping i Las Vegas

Der er masser af muligheder for shopping i Las Vegas, hvad end du er til svimlende dyre Rolex-ure eller bare vil have en lille souvenir med hjem fra dit ophold i syndens by.

Skaf en rabatkupon

Selvom der i forvejen er store besparelser at hente på de populære outlets, så er det en god idé at anskaffe sig et rabathæfte.

Outletshopping

Der er masser af muligheder for shopping i Las Vegas, hvad end du er til svimlende dyre Rolex-ure eller bare vil have en lille souvenir med hjem fra dit ophold i syndens by.
Men hvis du for alvor skal spare penge, så bør du tage til et af de populære outlets beliggende lidt udenfor The Strip. Her finder du et stort udvalg af mærkevarer fra nogle af de allerstørste producenter, men til nogle af de allermindste priser du har set!

Der er to outlets – et i den nordlige del af byen og et i den sydlige ende. De hedder noget så enkelt som Outlet North og Outlet South. De mest populære af de to er det, der ligger i nord, altså Outlet North. Det ligger kun 10-15 minutters kørsel udenfor The Strip – selvfølgelig alt efter hvilket hotel du kører fra, og hvor tæt trafikken er på det pågældende hotel.

Et kæmpe udvalg af butikker og varer

Outlet North har åbent døgnet rundt, så hvis du får lyst til at shoppe klokken to om natten, så feel free! Det er ikke bare en kæmpe hal med en masse billigt tøj – det er nærmere et kæmpe udendørs shoppingcenter med masser af forskellige butikker.

Vi garanterer, at der er noget for enhver smag. For blot at nævne et udsnit af butikker i Outlet North finder du blandt andet Adidas, Disney Outlet, Helmut Lang, Lacoste, American Apparel, Oakley, Elizabeth Arden og mange, mange flere! Ja, der er stort set alle de butikker, du kan tænke dig, og når du er ved at gå sukkerkold, kan du nyde et stykke ægte amerikansk kage fra The Cheesecake Factory eller en velsmagende burrito fra det megapopulære Chipotle.

Outlet South er bygget op stort set på samme måde, og her er også en lang række af butikker at vælge imellem. Det er stort kun, fordi Outlet Norht er tættere på, at de fleste anbefaler det. Hvis du kommer sydfra eller på anden måde alligevel lægger vejen forbi, så er Outlet South en mindst lige så god oplevelse.

Rabatkupon – et tip til ekstra rabat

Selvom der i forvejen er store besparelser at hente på de populære outlets, så er det en god idé at anskaffe sig et rabathæfte. Du kan enten printe det ud hjemmefra eller henvende dig i receptionen på dit hotel, når du ankommer, for at få udleveret et. I hæftet finder du en oversigt over alle de rabatter, der er. Du skal blot vise hæftet ved betaling for at gøre brug af den pågældende rabat – så krydser personalet rabatten af i hæftet som deres bevis på, at du har gjort brug af denne. Dog skal du være opmærksom på, at rabathæftet de fleste steder koster $10, men det er helt klart pengene værd, hvis du har planer om at købe noget. Du kan nemlig bruge alle rabatterne, der er i hæftet!
Rabatterne varierer, men kan eksempelvis være to stykker tøj for éns pris i Tommy Hilfiger, 30% på alle varer i Adidas og så videre.