Reklame*
springvand-las-vegas

Sådan tager du det perfekte billede af The Strip

Når mørket falder på i Las Vegas, er udsigten udover The Strip ulig noget som helst andet, du nogensinde kommer til at se. De millionvis af funklende lamper lyser byen op i alle regnbuens farver, og det er du selvfølgelig nødt til at have et billede af, ikke? Vi løfter sløret for de tre steder, der giver dig det allerbedste billede!

Eiffel Tower

Efterligningen af Eiffeltårnet ved Paris Las Vegas er en af de mest ikoniske attraktioner på The Strip. Selvom det ikke er lige så højt som det rigtige i Paris, er der stadig god mulighed for at komme højt op! Det er nemlig hele 150 meter højt. Herfra kan du få billeder af byen fra både nord og syd. Toppen af tårnet er åbent, og siden det blæser en hel del i Las Vegas, kan det godt være en udfordring. Til gengæld slipper du for billeder med refleksioner af ruden.
Et lille tip: Når det er sommertid, går solen ned ved fem-tiden, men det er først klokken halv otte, at priserne hæves til aftenpriser – for det er selvfølgelig populært at se udsigten om aftenen. Så hvis du vil have et godt billede uden at betale for meget, så skal du komme i tidsrummet herimellem. Der er desuden ingen tidsbegrænsning, så hvis du ikke fik et godt billede under det første Bellagio Fountain show, så vent bare til det næste.

High Roller

Det her er Las Vegas’ svar på London Eye, og faktisk også byens nyeste udsigtspost. High Roller er næsten 170 meter højt og har verdens største observationshjul. Her kan du ikke bare få et perfekt billede af The Strip; du kan også sippe drinks til Happy Half Hour indtil kl. 1 om natten.
Så snart du træder ind i kublen, skal du gå til højre. Her får du nemlig den bedste side af The Strip at se. Der er dog et par ulemper ved High Roller. Det ligger nemlig en smule bagved The Strip, så der kommer desværre et par mindre fotogene bygninger med i linsen også. Desuden er toppen dækket til af glas, så blitzen bør du holde dig fra.

Stratosphere Tower

Observationsdækket på Stratosphere Tower er det ældste af udsigtsposterne i Las Vegas – og også det højeste. Det er nemlig beliggende cirka 260 meter over Las Vegas Boulevard. Hvis du er modig, kan du prøve en af de tre rutsjebaner på toppen af tårnet!
Det gode ved Stratosphere Tower er, at du ikke behøver stå som sild i en tønde for at få et godt billede af udsigten. Der er også en bar og flere spisesteder, hvis du bliver tørstig eller sulten.

Læs mere om flybilletter til Las Vegas her